SATELLINE-4Pro

SATELLINE-4Pro on IP67 (NEMA 6) -luokiteltu UHF-radiomodeemi, jossa on  korkea lähetysteho (35 W), korkea datanopeus (28.8 kbps), laaja viritysalue ja valittava kanavaväli. Se on suunniteltu liikkuvaan käyttöön vaativissa kenttäolosuhteissa. IP67 -luokitus varmistaa, että modeemi on vesitiivis ja suojattu pölyltä.

LCD-näytön  ja näppäimistön avulla käyttäjä voi valvoa käyttöstatusta (taajuus ja kanavanumero) ja virtatasoa, jännitetasoa ja kentänvoimakkuutta.

Loistava liikkuviin sovelluksiin

SATELLINE-4Pro sopii erityisen hyvin liikkuviin sovelluksiin vaihtelevissa olosuhteissa. Korkean lähetystehon ansiosta sillä voidaan optimaalisesti kattaa yli 80 km etäisyydet. SATELLINE-4Pro käyttää virheen korjauksessa Forward Error Correction (FEC) -toimintoa; datapakettien etukäteistarkistus sekä -korjaus mimimoi virheet.

SATELLINE-4Pro-verkossa mikä tahansa ala-asema voi toimia toistimena. Tässä store and forward -käyttötilassa radiomodeemi vastaanottaa viestin, puskuroi vastaanotetun tiedon, välittää sen eteenpäin toiselle ala-asemalle käyttäen samaa kanavaa kuin vastaanotossa.

SATELLINE-4Pro on yhteensopiva SATELLINE-EASy -tuotteiden kanssa ja se täyttää seuraavan kansainvälisen standardin: FCC CFR47 part 90 and RSS-119 Issue 12

Tuotekoodi:

• SATELLINE-4Pro (YM6804)

Tutustu laajaan lisävarustevalikoimaamme täällä.

OTA YHTEYTTÄ
Taajuusalue 406.180 … 470 MHz
Viritysalue 63.8 Mhz
Kanavaväli 12.5 / 25 kHz, ohjelmallisesti valittavissa
Herkkyys/Lähetysteho < -117 dBm / 35 W
Liittymätyyppi RS-232
Datanopeus Radio 28800 bps / Sarjaväylä 115200 bps
Käyttöjännite +9 … +16 Vdc
Tehonkulutus RX 1.8 W / TX 120 W (@ 35 W)
Koko/Paino 189 x 138 x 71 mm / 1420 g
Liittimet 8-pin ODU / TNC n / 4-pin ODU