SATELLINE-1870E

SATELLINE-1870E -radiomodeemi tarjoaa langattoman läpinäkyvän tiedonsiirtoyhteyden yhteiseurooppalaiselle luvasta vapaalle 868…870 MHz taajuuksille. Laitteen maksimilähetysteho on 500 mW ja se soveltuu erinomaisesti tiedonsiirtoon keskipitkillä etäisyyksillä 1–10 km.

• 500 mW:n lähetysteho
  • Hyvä herkkyys
  • Pieni koko
  • Alhainen virrankulutus

SATELLINE-1870E vastaa teknisiin ja kustannustehokkuuden vaatimuksiin langattomassa tiedonsiirrossa. Se soveltuu useisiin sovelluksiin kuten mittarien etäluentaan (kaasu, sähkö, lämpö), etäkäyttöön ja -valvontaan vesilaitoksissa ja kastelujärjestelmissä sekä ympäristömonitorointiin.

Yhteensopiva useimpien järjestelmien ja protokollien kanssa

Läpinäkyvän tiedonsiirtonsa ansiosta SATELLINE-1870E sopii yhteen useimpien järjestelmien ja protokollien kanssa. Radiomodeemin asetuksia voidaan muuttaa joko ohjelmointivalikon tai SL-komentojen kautta.

Mikäli on tarpeen laajentaa radiomodeemiverkkoa, SATELLINE-1870E -modeemia voidaan käyttää myös toistimena. Käyttämällä Store and Forward -toimintoa, modeemi ensin varastoi tulevan datan ja lähettää sen edelleen käyttäen samaa taajuutta kuin vastaanotossa.

Malli ja tuotekoodi:

• SATELLINE-1870E (YM4010)

Tutustu laajaan lisävarustevalikoimaamme täällä.

OTA YHTEYTTÄ
Taajuusalue 868 … 870 MHz
Katso taajuus- ja tehoalueiden tarkemmat tiedot käyttöohjeesta
Kanavaväli 25 kHz kiinteä
Herkkyys/Lähetysteho -115 dBm / 0.5 W
Liittymätyyppi RS-232
Datanopeus Radio 9600 / RS 19200 bps
Käyttöjännite +8 … +30 VDC
Tehonkulutus Katso esite
Koko/Paino 125 x 57 x 16 mm / 125 g
Liittimet DIN41650-16 pin uros / SMA naaras