SATELLINE-3AS Epic DB

SATELLINE-3AS Epic sisältää 10W:n lähettimen ja kaksi vastaanotinta, jotka mahdollistavat nk. diversiteettivastaanoton käytön vaikeissa maasto-olosuhteissa, erityisesti kaupunkiympäristössä.

Kaupunkiolosuhteissa lähettävän ja vastaanottavan radiomodeemin välillä ei useinkaan ole näköyhteyttä, vaan signaali etenee määränpäähänsä heijastumalla useita kertoja tiellä olevista esteistä, kuten rakennusten seinistä, kallioista tai kumpareista. Eri teitä vastaanottimeen samanaikaisesti saapuvien signaalien välillä on yleensä vaihe-ero, jolloin pahimmassa tapauksessa signaalit saattavat kumota toisensa. Ilmiötä kutsutaan häipymiseksi.

SATELLINE-3AS Epic sisältää kaksi rinnakkaista vastaanotinpiiriä, joiden antennit on viritetty ¾-aallonpituuden päähän toisistaan, mikä pienentää häipymis-todennäköisyyttä erittäin merkittävästi. Vastaanottimien rekisteröimistä samanaikaisista signaaleista valitaan voimakkaampi.

Suuremman lähetystehon ja signaalin vastaanoton luotettavuutta parantavan diversiteettivastaanoton ansiosta SATELLINE-3AS Epic:illä saavutetaan yli kaksinkertaisia yhteysetäisyyksiä SATELLINE-EASy modeemiin verrattuna.

SATELLINE-3AS Epic modeemit ovat Dual Band -ominaisuudella varustettuja. Dual Band tarjoaa kaksi 2 MHz:n taajuusaluetta, joiden sisältä käyttäjä voi valita minkä tahansa taajuuden käyttöönsä. Taajuusalueet asetetaan tehtaalla ja maksimi erotus matalimman ja korkeimman taajuuden välillä on 15 MHz.

Yhteensopiva SATELLINE-EASy radiomodeemien kanssa

• Datanopeus 19200 bps
  • Lähetysteho ohjelmoitavissa 1 W…10 W
  • Pitkät yhteysvälit
  • Diversiteettivastaanotto
  • 3ASd Epic malli on nestekidenäytöllinen
  • Taajuuden säätöalue +/-2 MHz keskitaajuudesta

Saatavilla olevat tuotteet ja tuotekoodit:

• SATELLINE-3AS Epic DB (YM3004) (ei näyttöä tai jäähdytysripaa)
  • SATELLINE-3AS Epic C DB (YM3006) (jäähdytysripa)
  • SATELLINE-3ASd Epic C DB (YM3007) (jäähdytysripa ja näyttö)

Tutustu laajaan lisävarustevalikoimaamme täällä.

OTA YHTEYTTÄ
Taajuusalue 397.5 … 470 MHz
Viritysalue ± 2 MHz keskitaajuudesta
Kanavaväli 12.5 / 20 / 25 kHz fixed
Herkkyys/Lähetysteho -115 dBm / 10 W
Liittymätyyppi RS-232, -422, -485
Datanopeus Radio 19200 / RS 38400 bps
Käyttöjännite +11.8 … +30 VDC
Tehonkulutus RX 1.6 W / TX 32 W
Koko/Paino 154 x 123 x 29 mm / 580 g I 154 x 151 x 77 mm / 1480 g
Liittimet D15 / TNC naaras