SATELLINE-M3-TR8

Huomio: Uusiin järjestelmiin suosittelemme käytettäväksi muita laitteita SATEL:in tuotevalikoimasta, esimerkiksi SATEL-TR489.

SATELLINE-M3-TR8 on joustava, pieni ja todella kevyt asiakkaan laitteen sisälle asennettava UHF-moduuli, joka soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Se toimii luvasta vapailla taajuusalueilla Euroopassa (868…870 MHz) ja Intiassa (865…867 MHz).

Helppo konfigurointi ja yhteensopivuus

• Yhteensopiva SATELLINE-M3-TR1 869 -moduulien ja SATELLINE-EASy 869 -radiomodeemien kanssa vastaavilla Euroopan ja Intian taajuusalueilla
  • Moduulin konfigurointi voidaan tehdä SATEL SL-komentojen tai SATEL Configuration Manager -ohjelman avulla
  • Toimitetaan ilman koteloa PCB-formaatissa RF-suojattuna
  • Helppo asentaa asiakkaan koteloon tai laitteeseen sisälle

Laitteen käyttämä AES128-bittinen salaus radiotiellä takaa turvallisen tiedonsiirron radioverkossa.

SATELLINE-radiomoduulit palvelevat OEM-valmistajien tarpeita.

Saatavilla olevat mallit ja tuotekoodit:

• SATELLINE-M3-TR8 AES-128 salauksella (YM7800)
  • SATELLINE-M3-TR8 ilman AES- 128 salausta (YM7810)
  • SATEL-B1A-TR8 radiomoduuli emolevyllä, AES-128 salauksella (YM7701)
  • SATEL-B1A-TR8 radiomoduuli emolevyllä, ilman AES-128 salausta (YM7706)
OTA YHTEYTTÄ
Taajuusalue 868 … 870 / 865 … 867 MHz
Viritysalue 2 MHz
Kanavaväli 25 kHz
Herkkyys/Lähetysteho -112 dBm/ 500 mW / 1 W
Liittymätyyppi CMOS-UART
Datanopeus Radio 19200 bps / Serial 115200 bps
Käyttöjännite +4 Vdc
Tehonkulutus RX 875 mW / TX 4.3 W (@ 500 mW) / TX 7.3 W (@ 1 W)
Koko/Paino 57 x 36 x 6.7 mm / 20 g
Liittimet 1.27 mm pitch socket / U.FL