SATELLINE-M3-TR3

SATELLINE-M3-TR3 on valikoimamme pienikokoisin UHF lähetin-vastaanotinmoduuli. Se on suunniteltu asennettavaksi asiakkaan omaan laitteeseen, esimerkiksi maanmittaajan liikkuvalle asemalle vastaanottamaan GNSS-korjaussignaalia.

Asetusten muuttaminen käy joko SL-komentojen avulla tai käyttämällä SATEL Configuration Manager -ohjelmistoa.

Laaja viritysalue ja vaihdettava kanavaväli

• 70 MHz:n viritysalue (403…473 MHz)
  • Valittava kanavaväli 12.5 tai 25 kHz
  • AES128-bit salaus saatavilla
  • Alhainen virrankulutus
  • Toimitus ilman kotelointia, PCB-muodossa RF-suojattuna
  • Helppo asentaa asiakkaan omaan koteloon tai laitteeseen sisälle

SATELLINE-M3-TR3 on yhteensopiva laajalti käytössä olevien SATELLINE-EASy modeemien kanssa sekä myös muiden valmistajien radioprotokollien (Pacific Crest-4FSK, -GMSK, -FST) kanssa.

Saatavilla olevat mallit ja tuotekoodit:

• SATELLINE-M3-TR3 AES-128 salauksella (YM7000)
  • SATELLINE-M3-TR3 ilman AES-128 salausta(YM7100)
OTA YHTEYTTÄ
Taajuusalue 403 … 473 MHz
Viritysalue 70 MHz
Kanavaväli 6.25*), 12.5, 20*), 25 kHz, ohjelmallisesti valittavissa

*)käyttää 12.5 kHz kanavaleveyttä

Herkkyys/Lähetysteho -116 dBm / 1 W
Liittymätyyppi CMOS / UART
Datanopeus Radio 19200 bps / Serial 115200
Käyttöjännite +4 Vdc
Tehonkulutus RX 0.73 W / TX 4.7 W
Koko/Paino 57 x 36 x 6.9 mm / 18 g
Liittimet 1.27 mm riviliitin / U.FL