SATELLINE-M3-TR4

SATELLINE-M3-TR4 pienikokoinen ja erittäin kevyt radiomoduuli PCB-rakenteella. Se on suunniteltu integroitavaksi asiakkaan omaan laitteeseen, esim. RTK-vastaanottimen sisälle maanmittauksessa. 1 W ulostuloteho ja herkkä vastaanotin varmistavat luotettavan tiedonsiirron pitkilläkin etäisyyksillä.

Konfigurointi tapahtuu käyttämällä SATEL SL-komentoja tai SATEL Configuration Manager -ohjelmistoa.

Laaja viritysalue ja valittava kanavaleveys

• 70 MHz:n viritysalue (403…473 MHz)
  • Valittava kanavaleveys 12.5 ja 25 kHz
  • Alhainen virrankulutus

Helppo konfigurointi ja laaja yhteensopivuus

Radiomoduulin konfiguraation voidaan theta SATEL SL-komentojen tai SATELin konfiguraatio-ohjelmiston avulla.

SATELLINE-M3-TR4 voidaan lisätä olemassa oleviin järjestelmiin. Se on yhteensopiva SATELLINE-EASy -radiomodeemien kanssa ja se tukee myös muiden valmistajien protokollia (kuten PacificCrest-4FSK, -GMSK, -FST).

Saatavilla olevat mallit ja tuotekoodit:

• SATELLINE-M3-TR4 AES-128 salauksella (YM7400)
  • SATELLINE-M3-TR4 ilman AES-128 salausta (YM7410)
  • SATELLINE-M3-TR4 ilman AES-128 salausta, DTE-liitin levyn päällä (YM7405)
  • SATEL-B1A-TR4 radiomoduuli emolevyn kanssa, AES-128 salauksella (YM7700)
  • SATEL-B1A-TR4 radiomoduuli emolevyn kanssa, ilman AES-128 salausta (YM7705)
OTA YHTEYTTÄ
Taajuusalue 403 … 473 MHz
Viritysalue 70 MHz
Kanavaväli 6.25*), 12.5, 20*), 25 kHz, ohjelmallisesti valittavissa

*)käyttää 12.5 kHz kanavaleveyttä

Herkkyys/Lähetysteho Katso esite / 1 W
Liittymätyyppi CMOS / UART
Datanopeus Radio 28800 bps / Serial 115200 bps
Tehonkulutus RX 0.73 W / TX 4.7 W
Koko/Paino 57 x 36 x 6.9 mm / 20 g
Liittimet 1.27 mm riviliitin / U.FL